Hypnos Sigtuna

3C COACHING BY MARIA – Hypnos Sigtuna

Hypnos

Jag kan hjälpa dig med mycket, och bland annat så kan du som befinner dig i Sigtuna och som är intresserad av hypnos få hjälp av mig.

Orsakerna till att man önskar prova hypnos kan vara många och då finns jag här för att se till att du får hjälp utifrån dina behov, förutsättningar och önskemål. Utöver detta så erbjuder jag även samtalsstöd. Jag finns här för att stötta dig och ta fram din styrka och dina resurser så att du kan finna dina styrkor och kraft för att kunna gå vidare och lämna det som tynger dig bakom dig. Om du tycker att det som jag erbjuder verkar spännande så ser jag fram mot att du hör av dig till mig så snart som möjligt!

Varmt välkommen!

Coachingtekniker
Becoming C:18-28 år
Erbjudande
Testimonium
Hur kan jag hjälpa dig?

Jag får ofta frågan vad skillnaden mellan samtalsterapi och samtalscoaching är? Kort sagt så tar en terapeut dig från ett minusläge till ett ”neutralt nolläge”. En samtalscoach tar dig från noll och uppåt/framåt.

I mitt arbete använder jag mig av flera olika tekniker, beroende på vad som passar dig och det du vill uppnå. Vem som helst över 18 år kan vända sig till mig för personliga möten med samtal eller hypnos eller coaching via internet (såsom Zoom, Messenger etc.).

Hypnos Sigtuna

FÖRETAG & GRUPPER

Jag besöker ert företag/förening för samtal & råd kring stresshantering, avslappning & nya stressminskande vanor.

Grupper om max 6 personer tar jag även emot i min lokal i Märsta, om ni så önskar.

Telefon:
0723 500 556

E-post:
3cbymaria@gmail.com

Adress:
3C Coaching by Maria
c/o Maria Forsberg
Aspvägen 14
195 33 Märsta

www.3cbymaria.se

Innehar FA-skattsedel
Org. nr: 651103-1061

Kontakta mig

7 + 12 =