Samtalsstöd Stockholm

3C COACHING BY MARIA – samtalsstöd för dig i Stockholm

Behöver du samtalsstöd?

Jag kan hjälpa dig på flera olika sätt och du kan läsa mer längre ner på sidan hur jag använder flera olika tekniker. Med andra ord så passar det riktigt bra att vända sig till mig när man söker ett samtalsstöd i Stockholm. Om du har hamnat i en situation som gör att du behöver en professionell person att prata med, så har du kommit rätt!

Orsakerna till att man kan behöva få hjälp kan vara många och då finns jag här för att se till att du får hjälp utifrån dina behov, förutsättningar och önskemål. Det är alltid bra att man samtalar med någon utomstående, professionell person, som kan komma med konstruktiva råd och se klarare på situationen än vad vänner och anhöriga kan göra. De kanske inte heller har styrkan och kunskapen att hjälpa dig, men det har jag!

Varmt välkommen!

Coachingtekniker
Becoming C:18-28 år
Erbjudande
Testimonium
Hur kan jag hjälpa dig?

Jag får ofta frågan vad skillnaden mellan samtalsterapi och samtalscoaching är? Kort sagt så tar en terapeut dig från ett minusläge till ett ”neutralt nolläge”. En samtalscoach tar dig från noll och uppåt/framåt.

I mitt arbete använder jag mig av flera olika tekniker, beroende på vad som passar dig och det du vill uppnå. Vem som helst över 18 år kan vända sig till mig för personliga möten eller coaching via Internet (såsom Zoom, Messenger etc.).

Samtalsstöd Stockholm

FÖRETAG & GRUPPER

Jag besöker ert företag/förening för samtal & råd kring stresshantering, avslappning & nya stressminskande vanor.

Grupper om max 6 personer tar jag även emot i min lokal i Märsta, om ni så önskar.

Telefon:
0723 500 556

E-post:
3cbymaria@gmail.com

Adress:
3C Coaching by Maria
c/o Maria Forsberg
Aspvägen 14
195 33 Märsta

www.3cbymaria.se

Innehar FA-skattsedel
Org. nr: 651103-1061

Kontakta mig

15 + 5 =