Testimonium

Här följer meddelanden från några av de klienter jag coachar nu:

”Jag känner mig otroligt ensam.

För att slippa möta de känslorna hos mig arbetar jag mer än jag borde, är ständigt uppkopplad på sociala medier och har ett behov av att konstant ha andra människor runt omkring mig.

Så kände jag när jag vände mig till Maria för 6 veckor sedan. Jag fick sätta upp ett mål, vilket blev – jag vill bara vara lugn. Idag har jag insett att jag inte är ensam för att jag är själv. Jag vet inte hur eller när jag fick den insikten, någonting har landat hos mig och jag har otroligt mycket att tacka Maria för.

Målet att känna mig lugn känns inte lika avlägset längre.”

Jullan 28 år


”Efter 6 veckors coaching med Maria känner jag mig modigare än någonsin. Maria har lärt mig att sätta mina behov före andras och hur jag ska uttrycka mig för att inte såra andra när jag tex tackar nej till en aktivitet. Nu vågar jag visa mer av vem jag är vilket är helt fantastiskt. Maria är en lyhörd och varm person som på ett proffsig och strukturerat sätt benar ut vilka områden jag vill utveckla. Det är en fröjd att coachas av henne.”
Anna 43 år

”Självförtroende v/s Självkänsla?
Får fantastiskt hjälp med att bolla frågeställningar som gör att det blivit lite lättare att vara jag.
Acceptera att livet förändras och att det inte behöver betyda att det är sämre utan bara annorlunda, det kanske tom blir bättre.

Maria hjälper mig att styra upp tankar och funderingar kring detta – bekräftar och ifrågasätter på ett proffsigt sätt som gör att jag känner att det blir lättare.
Arbetet får jag göra själv men hon ger mig flera olika verktyg att använda på vägen.
Många behöver få hjälp att växa och klappa sig själv på axeln- Det får man hos Maria.”

Ann 52 år

Telefon:
0723 500 556

E-post:
3cbymaria@gmail.com

Adress:
3C Coaching by Maria
c/o Maria Forsberg
Aspvägen 14
195 33 Märsta

www.3cbymaria.se

Innehar FA-skattsedel
Org. nr: 651103-1061

Kontakta mig

11 + 2 =